Wat gaat het kosten? mijn verbouwing?

Wat zijn de kosten voor een pvc vloer? of een cementdekvloer?, of een vloer met woonbeton of leef beton.
Wat kost vloerverwarming? of juist een vloer verwijderen zoals marmoleum, parketvloer of beton?

Als u onderstaande gegevens volledig invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.
Wij geven u graag advies op maat zowel voor u vloer, pvc vloer, vloerverwarming, verwijderen parketvloer, verwijderen tapijt en marmoleum ook voor uw betonlook vloer woonbeton betondesign, traprenovatie, egaliseren of zonweringen. Vanwege de enorme hoeveelheid mogelijkheden adviseren we u om een bezoek te brengen aan onze showroom of een thuisbezoek te plannen bij u thuis, wij kunnen ook altijd langs komen met bepaalde stalen die u wenst.

Showroom
In onze showroom in Geleen en Eindhoven kunt u een uitgebreid aanbod aan vloeren bewonderen; bijv. Mflor & Quick-step & Therdex verlijmde pvc vloeren waar uw ook de kwaliteit en uw voordeel mee behaald.  U kunt de showroom op afspraak bezoeken:

Telefoon
U kunt ook altijd bellen naar Danny's Vloeren voor informatie. Schikt het niet om tussen deze tijden de showroom te bezichtigen, dan kunt u altijd bellen voor een afspraak, eventueel ook in de avonduren mogelijk wij denken mee met de werkende mens. Verder kunt u ook altijd stalen van vloeren aanvragen, geheel kosteloos, want wij hebben liever dat u een goede keuze maakt in uw kleur en kwaliteit.

  Uw naam en achternaam (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Van welke vloer of bewerking wilt u een offerte?
  CementdekvloerPleistervloerGietvloerEgaliserenPVC VloerTraprenovatieSloopwerk

  Wilt u de vloer ook voor Danny's Vloeren laten voorzien van vloerverwarming?
  Ja, graag offerte inclusief vloerverwarmingNee, dank u

  Aantal te bedekken of te verwijderen vierkante meters

  Werk adres

  Wilt u nog iets vragen of heeft u nog een opmerking over de vloer?