Vloer egaliseren

Egaliseren garandeert een strakke vloerafwerking en een goede basis voor een nieuwe vloer.

 

Een geëgaliseerde vloer is een belangrijke voorwaarde om nieuwe pvc-vloeren, vloerbedekking of een houten vloer te kunnen leggen. Na het opleveren van een nieuwe cementdekvloer of het verwijderen van de oude vloerbedekking of houten planken vloer kan er een ongelijke ondergrond ontstaan. Hierdoor kan er nog geen nieuwe vloerbedekking, pvc-vloer of parketvloer worden gelegd en zal deze vloer eerst behandeld moeten worden voor een klasse A resultaat.

Voor een beter resultaat moet de vloer eerst worden geëgaliseerd. Dit egaliseren kan al vanaf een paar mm tot cm's. Ook moet er altijd eerst worden geëgaliseerd voordat een pvc-vloer  kan worden gelegd; dit met het oog op de garantie en voorwaarden van onze leveranciers.

Een geëgaliseerde vloer verlengt de levensduur van uw nieuwe vloerbedekking, zeil, tapijttegels of pvc-vloer. Wanneer u een huurovereenkomst bij een woningstichting tekent, kan het opleveren van een geëgaliseerde vloer zelfs een vereiste zijn.

door dat de vloer zeer egaal is zal de vloer ook geen kant op kunnen en dan ook veel minder slijtage hebben als dat de vloer zeer ongelijk is of hoogte verschil heeft.

Egaliseren kan over bijna elke vloer Tegelvloer, cementdekvloer, betonvloer bestaande houten vloer troffelvloeren en nog veel meer.

Voor de hechting van verschillende vloeren zal er dan ook altijd een andere primer gezet worden op de vloer om zo hechting van de nieuwe egalinne vloer te laten hechten. om vervolgens een nieuwe vloer te plaatsen.

In deze tijd gebruiken veel mensen ook egalinne om als eindafwerking te behouden om zo een betonlook effect te krijgen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Kom anders een langs in onze Showroom in Geldrop 

vloerisolatie, Draagvloer, dekvloer, afwerkvloer
Opbouw vloer: vloerverwarming, dekvloer en PVC vloer