Vloerverwarming

Aangename en duurzame verwarming van uw huis

Vloerverwarming is een aangename en een duurzame manier om uw huis te verwarmen. Vloerverwarming is een onderdeel van de ondervloer.

Vloerverwarming, hoe werkt dat?
In de cementdeklaag van de vloer worden nylon slangen gelegd, waardoor warm water wordt getransporteerd. Op deze manier word het huis verwarmd waardoor u ook in de winter op blote voeten in huis kunt rondlopen. Dit type verwarming verwarmt de vloer gelijkmatig door middel van warmtestraling van ongeveer 38 graden. Door de gelijkmatige verdeling is er vrijwel geen sprake meer van temperatuurverschillen in de kamer. Het lage energieverbruik en het feit dat veel radiatoren overbodig zijn, maakt vloerverwarming erg populair hou er wel rekening mee dat u altijd 1 radiator of gashaard er bij houdt.

Danny's Vloeren zorgt voor het hele 'vloerpakket'
Kiest u voor een nieuwe vloer met vloerverwarming, dan verzorgen we dat ook. Als leverancier voor de totale vloer zorgen wij ervoor dat u er gemakkelijk en snel weer warmpjes bijzit.

Dit kunt u doen door de vloerverwarming om de betonvloer te monteren en vervolgens een nieuwe cementdekvloer van minimaal 5 cm dikte te plaatsen, dikker dan 5 cm specie mag altijd niet dunner.

Of u kiest voor de optie op de vloerverwarming geheel in te frezen in de bestaande cementdekvloer, deze toepassing wordt vaak gedaan om veel tijd te besparen en een grote verbouwing. Met Frezen van een vloerverwarming kan er weer na 3 dagen een gehele nieuwe vloer op.

Het frezen van de vloerverwarming wordt geheel stofvrij gedaan en zal dan ook niet stoffen.

Voor meer informatie kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, of een afspraak maken bij u thuis.

 

 

vloerisolatie, Draagvloer, dekvloer, afwerkvloer
Opbouw vloer: vloerverwarming, dekvloer en pvc-vloer