Verlijmde parketvloer met spaanplaat verwijderen. www.dannysvloeren.nl

Vloer verwijderen

 

Danny's Vloeren haalt uw oude vloer professioneel weg, vakkundig & snel. Verder werken wij ook geheel stofvrij & voeren uw oude vloer af.

Is uw vloer versleten, hebt u last gehad van waterschade? Of misschien wilt u gewoon een nieuwe sfeer in uw kamer. Danny's Vloeren is op het gebied van vloeren in alles thuis.

Heeft u een oude parket vloer die verlijmd zit, dan kan het vaak tegen vallen om de vloer er uit te halen zonder machine of schade aan de ondervloer te krijgen ( Cementdekvloer) waar vervolgens veel reparatie kosten komen om het opnieuw te kunnen egaliseren van de bestaande vloer.

Dannys vloeren heeft een turbo strippen en frees machines voor  de bestaande vloer professioneel er uit te kunnen halen.

Zoals een verlijmde Parketvloer of een verspijkerde Parketvloer, Marmoleum, Linoleum, Tapijt, Tegelvloeren, Gietvloeren en een troffel vloer.

Bij elke vloer komen wij eerst even kijken hoe vast en hoe de vloer er uitziet en de werksituatie is, om zo een goede prijs indicatie te kunnen maken om de oude vloer er uit te halen en af te voeren want elke vloer is anders.

Verder voeren wij alles af en regelen dan ook eventueel containers en afvalbakken ook hebben wij een gekeurd systeem van Dryfast om deze in uw woning te plaatsen om stof vrij te kunnen werken.

Een verlijmde parketvloer verwijden met een spaanplaat onderlaag zijn de meest vervelende vloeren. Eerst zal de vloer compleet ingezaagd worden van links naar recht en van voor naar achter. Vervolgens zal er een turbostripper kleine machine van 270 kg de Parketvloer er uitbreken met deels spaanplaat, de spaanplaat is verlijmd en wordt voor 60% verwijderd de rest moet dan ook gefreesd worden om vervolgens weer op de basis vloer iets te kunnen plaatsen. 9 van de 10 vloeren zal dun uit geëgaliseerd moeten worden om vervolgens een nieuwe pvc vloer of parketvloer te kunnen plaatsen. 

Mocht u interesse hebben of u wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor het slopen/verwijderen van de oude vloer,  dan horen wij dit altijd graag en zullen dan een afspraak maken voor een bezichtiging van de vloer.

Heeft u misschien enkelen vragen voor dat u een nieuwe vloer gaat uitzoeken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Geldrop waar wij u graag te woord staan.

Kijk ook naar onze video, Vloer strippen met turbo stripper Wolff Danny's vloeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen.