PVC Vloeren van Mflor en Saffier

Verlijmde designvloeren, innovatieve dessins, comfortabel, duurzaam, perfect voor vloerverwarming, hoge kwaliteit, gezondheid en veiligheid.

 

Bent u op zoek naar een comfortabele en duurzame designvloer die hygiënisch is, makkelijk in het onderhoud en een uitstekende toelating van warmte geeft, dan is een pvc-vloer van Mflor of Saffier iets voor u. Danny’s Vloeren is dealer van deze toonaangevende merken.

Natuurlijke dessins: hout looks, tegel looks en een zeer goede embossing waar de oppervlakte structuur het dessin volgt waardoor de echtheid van de tegelvloer of houtenvloer goed te zien is.

De pvc-vloeren zijn er in verschillende diktes, zoals 2 mm en 2,5 mm, en in verschillende dessins en collectie's; Argyll Fir, Ittering Oak, Ribble Pine, Woburn Woods, Authentic Langster Plank, Authentic Oak, Authentic Plank, Avon Oak, Conference Pine, English Oak, Estrich Stone, Fonteyn, Nuance, Langster Plank, Authentic Grand Country Willow, Grand Chesham Oak, Grand Laurel, Grand Peterhouse Pine, Grand Stockton Oak, Parva Parquet, Mercato, Media, Aringa, Grande, XXL. Vooral de vloeren uit de houtlook series geven het gevoel dat u een echte houten vloer in huis hebt, echter zonder het daarbij behorende onderhoud; schuren of waxen hoeft niet meer, geheel onderhouds-vrij!

Al onze PVC-Vloeren kunnen ook worden gelegd met voegstrips. Door deze kleine kunststof strip tussen de stroken krijgt u het effect van een echte cementgebonden voeg, bij hout stroken wordt dit vaak toegepast om het een mooi en lang beeld te geven met een naad, waardoor er een ruimtelijker gevoel ontstaat.

PVC in de badkamer
Een pvc-vloer is waterdicht en heeft een anti-slip structuur en is dus perfect geschikt voor de badkamer dit wordt echter wel met een ander lijm soort gedaan, een 2 componenten lijm.

Mocht er ooit een schade komen in uw vloer?  Geen probleem! Wij werken uitsluitend met Klasse-A PVC omdat deze van de beste en zuiverste PVC gemaakt zijn (geen gerecyclede) en daardoor maatvast en dus ook na bijvoorbeeld 5 jaar snel en vakkundig te repareren is zonder dat u hier iets van ziet. Kijk voor een demonstratie video op ons YouTube kanaal!

In onze showroom hebben wij meer dan 250 soorten PVC. Kom gerust eens een kijkje nemen en laat u onder het genot van een kopje koffie verrassen door de mogelijkheden. Heeft u een kleur gevonden en vraagt u zich af of het past bij uw ruimte? Wij leveren kostenloos uw proefstalen om zo zeker te zijn dat uw wensen vervult zullen worden.

Bent u benieuwd wat het allemaal gaat kosten? Doe dan een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag, wij zullen u dan een offerte op maat toesturen, aangepast aan uw wensen! Vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn met uw huidige vloer of ondervloer, of wilt u simpelweg weten hoeveel m2 vloer u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen geheel vrijblijvend en kostenloos bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Wij zijn officieel dealer van Mflor, Mflor Green, Mflor project. kijk op www.mflor.com/dealers

Mflor Design Vloeren voorbeelden

offerte-aanvragen

logo-mFLOR
        Saffier_vloeren_logo
 
 

Nieuw:

mFLOR Parva Parket

 PVC nu ook in traditioneel
visgraat motief of het zigzag patroon

.

 

foto IMG_1639 foto 1 IMG_1462 IMG_1311 IMG_1310