Wat gaat het kosten? Als ik een nieuwe vloer wil, pvc vloer, cementdekvloer,woonbeton - Leefbeton of vloerverwarming met nieuwe vloer of juist alles verwijderen?

Als u onderstaande gegevens volledig invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.
Dit doen wij geheel op vrijblijvende basis en kosteloos en geven u graag advies op maat zowel voor u vloer, pvc vloer, vloerverwarming, verwijderen parketvloer, verwijderen tapijt en marmoleum ook voor uw betonlook vloer woonbeton betondesign, traprenovatie, egaliseren of zonweringen
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Geldrop aan de Tricotstraat 1 (Noord-Brabant) Waar wij een schitterende showroom hebben van 140 M2 met vloeren van Mflor & Quick-step verlijmde pvc vloeren.
U kunt ook altijd bellen naar Danny's vloeren voor informatie.
Onze showroom is dagelijks geopend
Maandag Afspraak
Di tot Vrijdag 13.00 tot 18.00 Donderdag avond tot 20.00
Zaterdag van 10.00 tot 17.00
Schikt het niet om tussen deze tijden de showroom te bezichtigen dan kunt u altijd bellen voor een afspraak en dan gaan wij een passend gaatje zoeken om u fijn te helpen dit kan in onze Showroom of bij u thuis ook in avond uren. Verder kunt u ook altijd stalen van vloeren aanvragen dit is geheel kosteloos wij hebben liever dat u een goede keuze maakt.

Uw naam en achternaam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Telefoonnummer

Van welke vloer of bewerking wilt u een offerte?
CementdekvloerPleistervloerGietvloerEgaliserenPVC VloerTraprenovatieZonwering

Wilt u de vloer ook voor Danny's Vloeren laten voorzien van vloerverwarming?
Ja, graag offerte inclusief vloerverwarmingNee, dank u

Aantal te bedekken vierkante meters

Werk adres

Wilt u nog iets vragen of heeft u nog een opmerking over de vloer?