Wat gaat het kosten? Een nieuwe vloer bijvoorbeeld een pvc vloer, cementdekvloer, woonbeton - Leefbeton. Wat kost vloerverwarming of een vloer verwijderen?

Als u onderstaande gegevens volledig invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.
Wij geven u graag advies op maat zowel voor u vloer, pvc vloer, vloerverwarming, verwijderen parketvloer, verwijderen tapijt en marmoleum ook voor uw betonlook vloer woonbeton betondesign, traprenovatie, egaliseren of zonweringen. Vanwege de enorme hoeveelheid mogelijkheden adviseren we u om een bezoek te brengen aan onze showroom.
Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom in Geldrop aan de Tricotstraat 1 (Noord-Brabant). Een schitterende showroom van 140 M2 met vloeren van Mflor & Quick-step verlijmde pvc vloeren.
Openingstijden showroom:
Maandag t/m woensdag: Op afspraak
Donderdag: 13.00 tot 20.00
Vrijdag 13.00 tot 18.00
Zaterdag van 10.00 tot 17.00
Telefoon
U kunt ook altijd bellen naar Danny's vloeren voor informatie. Schikt het niet om tussen deze tijden de showroom te bezichtigen, dan kunt u altijd bellen voor een afspraak, eventueel ook in de avonduren mogelijk. Verder kunt u ook altijd stalen van vloeren aanvragen, geheel kosteloos, want wij hebben liever dat u een goede keuze maakt.

Uw naam en achternaam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Telefoonnummer

Van welke vloer of bewerking wilt u een offerte?
CementdekvloerPleistervloerGietvloerEgaliserenPVC VloerTraprenovatieZonwering

Wilt u de vloer ook voor Danny's Vloeren laten voorzien van vloerverwarming?
Ja, graag offerte inclusief vloerverwarmingNee, dank u

Aantal te bedekken vierkante meters

Werk adres

Wilt u nog iets vragen of heeft u nog een opmerking over de vloer?