cementdekvloeren

Cementdekvloeren, Chapvloeren of Leef beton betonlook

Cementdekvloeren aanleggen is vakwerk

Een cementdekvloer is de afwerkvloer die bovenop de draagvloer komt te liggen. Deze is nodig om de ondervloer op hoogte te brengen of om een vlakke ondervloer te krijgen waarop later de vloerafwerking komt te liggen, zoals pvc-vloer, laminaat, parketvloer of vloerbedekking.

Wat is een cementdekvloer?
Een cementdekvloer bestaat uit een mix van zand en cement (vandaar ook wel eens de benaming zandcementvloer). Het is een substantie die niet vloeit, maar met een rei spaan moet worden vlak gestreken. Het maken van een cementdekvloer is handwerk; en daarmee ook vakwerk.

Het voordeel van een cementdekvloer
Cementdekvloeren zijn de meest toegepaste afwerkvloeren. De voornaamste reden daarvoor is dat cementdekvloeren relatief snel en gemakkelijk kunnen worden gelegd en geven ook een harde ondervloer.  Bovendien zijn ze vochtresistent.

Droogtijdversnellers of vertrager voor cementdekvloer.

Als je haast hebt in het bouwproces is de mogelijkheid er om een droogtijd versneller er bij te doen, dit is een vloeibare massa die de cementdekvloer/chapevloer kunnen versnellen dit heb  je in verschillende varianten ligt er aan in hoeveel dagen de vloer moet zijn.

Je hebt versneller van 11-15 dagen van 5-7 dagen en 3 dagen, deze prijzen moeten opgevraagd worden om dat dit berekend wordt op het werk Meters dikte's enz.

U kunt altijd mailen of bellen voor meer info

Onze vloeren worden machinaal of met de hand afgewerkt afhankelijk van de werksituatie. De vloeren worden vaak gevlinderd om een sterkere toplaag te verkrijgen, ideaal wanneer er nog aan uw huis wordt gewerkt. Door de vloer te vlinderen voorkomt u het schraal lopen van de vloer en vermindert de kans op beschadigingen. Het is Arbo technisch ook stukken beter en gezondheid staat voor op. Voor leef beton en betonlook vloeren nodigen wij u graag uit in onze Showroom graag op afspraak voor informatie woonbeton/leef beton

Cementdekvloeren kunnen best wel snel geleverd worden, ook nemen wij projecten en nieuwbouw aan.

Kijk ook op, Cementdekvloer vlinderen Danny's vloeren

Cementdekvloer

vloerisolatie, Draagvloer, dekvloer, afwerkvloer
Opbouw vloer: vloerverwarming, dekvloer en pvc-vloer