Vloer egaliseren ? Betonlook vloer, venetiaans woonbeton, wij werken met Eurocol Forbo voor een goede basis.

Egaliseren een strakke vloerafwerking en een goede basis voor een nieuwe vloer. Door de vloer te egaliseren en vlak te maken.

Liever een woonbeton Industriële & Design betonvloer naadloos en vloeistofdicht? alles is mogelijk bij Danny's vloeren.

Een geëgaliseerde vloer is een belangrijke voorwaarde om nieuwe pvc-vloeren, vloerbedekking of een houten vloer te kunnen leggen. Na het opleveren van een nieuwe cementdekvloer of het verwijderen van de oude vloerbedekking of houten planken vloer parketvloer kan er een ongelijke ondergrond ontstaan. Hierdoor kan er nog geen nieuwe vloerbedekking, pvc-vloer of parketvloer worden gelegd en zal deze vloer eerst behandeld moeten worden voor een klasse A resultaat zo dat de nieuwe parketvloer, pvc vloer of tapijt geplaatst kan worden.

Voor een beter resultaat moet de vloer eerst worden geëgaliseerd. Dit egaliseren kan al vanaf een paar mm tot cm's. Ook moet er altijd eerst worden geëgaliseerd voordat een pvc-vloer  kan worden gelegd; dit met het oog op de garantie en voorwaarden van onze leveranciers en natuurlijk een strak eindresultaat te krijgen.

Een geëgaliseerde vloer verlengt de levensduur van uw nieuwe vloerbedekking, zeil, tapijttegels of pvc-vloer.

Wanneer u een huurovereenkomst bij een woningstichting tekent, kan het opleveren van een geëgaliseerde vloer zelfs een vereiste zijn, om de bestaande vloer strak en lijm vrij op te leveren. Danny's vloeren haalt ook uw laatste lijm resten weg door middel van de vloer te schuren of frezen.

Door dat de vloer zeer egaal is zal de vloer ook geen kant op kunnen en dan ook veel minder slijtage hebben als dat de vloer zeer ongelijk is of hoogte verschil heeft.

Egaliseren kan over elke vloer Tegelvloer, Cementdekvloer, Betonvloer bestaande houten vloer Troffelvloeren, Houten parketvloer en nog veel meer.

Voor de hechting van verschillende vloeren zal er dan ook altijd een andere primer gezet worden op de vloer om zo hechting van de nieuwe egaline  vloer te laten hechten. om vervolgens een nieuwe vloer te plaatsen.

In deze tijd gebruiken veel mensen ook egaline om als eindafwerking te behouden om zo een Betonlook Woonbeton effect te krijgen.

Danny's vloeren heeft in ons assortiment een Woonbeton van Eurocol Forbo Dit is een krimpvasten egaline die op kleur wordt gemaakt en vaak als eindresultaat gebruikt worden.

FloorColouring  2 vliegen in een klap dus.

De vloer meteen in gewenste strakke kleur, een Woonbeton Betonlook vloer de look van een echte betonvloer maar dan sneller en veel goedkoper.

De betonlook vloer zal aangelegd worden naar wens van de klant (De Kleur) wij zullen samen met u bekijken wat de gewenste kleur zal zijn Wit, bruin, grijs, zwart of antraciet. tussen deze kleuren zitten veel tussen kleuren vanwege het mengen van kleurstoffen pigmentatie poeder. door deze efecten in de mortel zul je een decoratieve, industriële en moderne vloer creëren. Deze vloeren worden ook altijd afgewerkt met een vloeistof dichte coating van Eurocol forbo.

Deze lak zal er ook voor zorgen dat er geen vuil en vocht in de vloer kan trekken en ook deze Woonbeton vloeren fijn en eenvoudig te reinigen zijn door middel van te kunnen dweilen.

Onze vloeren worden afgewerkt met een eind lak van eurocol de basesealer en een topcoat op het beste uit de vloer te halen en een gaaf en mooi resultaat.

Wilt u meer informatie of een een vrijblijvende offerte, dan horen we dit graag, Wilt u een leefbeton, woonbeton, betonlook vloer dan bent u op het juiste adres wij helpen u hier graag bij en wij komen dan ook altijd vrijblijvend zonder kosten bij u thuis.    

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Kom anders een langs in onze Showroom in Geldrop waar wij u graag te woord staan.

http://www.eurocol.nl

http://www.forbo.nl

http://www.peitsman.nl

vloerisolatie, Draagvloer, dekvloer, afwerkvloer
Opbouw vloer: vloerverwarming, dekvloer en PVC vloer