plinten_dannysvloeren

Plinten

Vloerenu kunt er uren van wakker liggen. Want zal het wel staan bij de keuken of bank die u in gedachte hebt. De afwerking ervan is minstens net zo belangrijk. Ga voor chique en luxe met hoge plinten of hou het zo minimalistisch mogelijk met een klein strak randje.

Wij bieden u daarom een breed assortiment in diverse stijlen en materialen.

Zo kunt u gaan voor een traditionele MDF plint, hardhouten of aluminium plint maar ook voor een flexibele schok- en 100% waterbestendige Duropolymer® plint.

Wilt u extra sfeer in huis dan is dit mogelijk met een plint voorzien van energiezuinige compacte LED-verlichting. Indirecte verlichting is een echte sfeermaker en creëert een extra ruimtelijk effect.

Nieuwe plinten plaatsen zonder de oude te verwijderen, dit is mogelijk met onze overzetplinten, gemakkelijk en snel zonder risico op schade.

Bij ons kunt u alle kanten op, zo kunt u bijvoorbeeld uw plinten zelf op kleur brengen en door ons laten plaatsen, maar ook kunt u bij ons plinten per lengte los afnemen.

Heeft u vragen of interesse kom dan gerust langs in onze showroom en laat u vrijblijvend informeren of neem contact met ons op.

U kunt ook altijd vrijblijvend een OFFERTE AANVRAGEN.

 

plinten_dannysvloeren