PVC Vloeren! De design vloer van dit moment.

Verlijmde Pvc designvloeren, innovatieve dessins, comfortabel, duurzaam, perfect voor vloerverwarming, hoge kwaliteit, gezondheid, veiligheid, comfortabel & kind veilig.

Bent u op zoek naar een comfortabele en duurzame designvloer die hygiënisch is, makkelijk in het onderhoud en een uitstekende toelating van warmte geeft, dan is een pvc-vloer de idealen vloer van dit moment. met de verschillende looks en kwaliteiten.

Natuurlijke dessins: hout looks, tegel looks en een zeer goede embossing waar de oppervlakte structuur het dessin volgt waardoor de echtheid van de tegelvloer of houtenvloer goed te zien is, en dan ook een echtlook geeft van een houten parketvloer.

De pvc-vloeren zijn er in verschillende diktes, zoals 2 mm en 2,5 mm, en in verschillende dessins en collecties;  Vooral de vloeren uit de houtlook series geven het gevoel dat u een echte houten vloer in huis hebt, echter zonder het daarbij behorende onderhoud; schuren of waxen hoeft niet meer, geheel onderhoudsvrij! en altijd te repareren bij een schade.

Al onze PVC-Vloeren kunnen ook worden gelegd met voeg strips decoratie voeg noemt men het. Door deze kleine kunststof strip tussen de stroken krijgt u het effect van een echte cementgebonden voeg en bij hout look stroken wordt dit vaak toegepast om het een mooi en lang beeld te geven met een naad, waardoor er een ruimtelijker gevoel ontstaat en het echtte effect geeft van een houten vloer.

PVC in de badkamer
Een pvc-vloer is waterdicht en heeft een anti-slip structuur en is dus perfect geschikt voor de badkamer dit wordt echter wel met een ander lijm soort gedaan, een 2 componenten lijm om zo waterproof te kunnen werken.

Mocht er ooit een schade komen in uw vloer?  Geen probleem! Wij werken uitsluitend met Klasse-A PVC omdat deze van de beste en zuiverste PVC gemaakt zijn (geen gerecyclede) en daardoor maatvast en dus ook na bijvoorbeeld 5 jaar snel en vakkundig te repareren is, zonder dat u er iets van ziet. Kijk voor een demonstratie video op ons YouTube kanaal!

In onze showroom hebben wij meer dan 250 soorten PVC. Kom gerust eens een kijkje nemen en laat u onder het genot van een kopje koffie verrassen door de mogelijkheden. Heeft u een kleur gevonden en vraagt u zich af of het past bij uw ruimte? Wij leveren kosteloos uw proefstalen om zo zeker te zijn dat uw wensen vervult zullen worden en de goede kleur combinatie thuis heeft.

Bent u benieuwd wat het allemaal gaat kosten? Doe dan een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag, wij zullen u dan een offerte op maat toesturen, aangepast aan uw wensen! Vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn met uw huidige vloer of ondervloer, of wilt u simpelweg weten hoeveel m2 vloer u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en de situatie te zien.

Wij zijn officieel dealer van al onze merken in onze winkel Quick step, Saffier, expona, beautyfloor Mflor, bodiax, en Mflor.

Ook alle kleuren zijn in klik pvc vloeren verkrijgbaar vraag hier naar bij onze showroom. Of vraag hier uw Vrijblijvende offerte aanvragen 

Ook is er een leuke app op de site van Mflor inspiratie visualiser waar u verschillende vloeren kunt bekijken als voorbeeld

Mflor Design Vloeren voorbeelden

offerte-aanvragen

logo-mFLOR
        Saffier_vloeren_logo
 
 

Nieuw:

Pvc stroken Visgraat

 PVC vloer comfortabel, onderhoud vrij, warm en geluidloos en mooi design

.

 

foto IMG_1639 foto 1 IMG_1462 IMG_1311 IMG_1310