traprenovatie_Dannysvloeren

Traprenovatie

Danny's Vloeren maakt van een versleten trap weer het visitekaartje van uw huis een duurzame onderhouds-vrije trap

Een trap is een belangrijk en veel gebruikt onderdeel van uw huis, dus gevoelig voor slijtage en een gevaarlijk object van het huis.  Danny's Vloeren biedt verschillende mogelijkheden om van uw trap weer een mooie en veilige trap te maken.

Elke trap kan gestoffeerd worden met de zelfde pvc zoals u vloer zodat het in een geheel wordt en blijft.

Bij het stofferen van een trap met pvc stroken van Mflor wordt de tree plank beplakt en het stoot bord van de trap, de zijkanten van de trap moeten in kleur geschilderd worden, in de kleur naar u wens. 

Verder word elke trap afgewerkt met een anti slip rubber of strip om de veiligheid op de trap te krijgen, er zijn veer verschillende afwerkstrip's  voor de trap, waar dan ook veel keuze uit is het meeste wat gebruikt worden is dan een aluminium trap profiel waar een gekleurde rubber in wordt geschoven.

Wij hebben in onze showroom ook enkelen voorbeelden van trappen aanwezig en uiteraard alle strips daar kunt u dan rustig eens naar kijken wat het mooiste zou zijn op u trap.

Uiteraard komen wij ook altijd even bij u langs om de situatie van de trap te zien en wat eventueel het mooiste zou zijn want elke trap is verschillend.

Hier onder kunt u een offerte aanvragen voor een trap, dan zal Danny contact met u opnemen en eventueel een afspraak in te plannen. Mochten er vragen zijn kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

header-RealOak