Vloer verwijderen

Parketvloer verwijderen met spaanplaat, tapijt met lijm, laminaat, marmoleum of tegelvloeren.

Met Wolff Tools halen wij uw bestaande verlijmde parketvloer met spaanplaat er uit. Danny's Vloeren verwijdert bijna alle vloeren zoals tapijt, marmoleum en tegelvloeren! En dat zonder gedoe want wij werken geheel stofvrij. Uw oude vloer wordt afgevoerd en eventueel ge-egaliseerd  tegen een scherpe prijs. 

 

Is uw vloer versleten, hebt u last gehad van waterschade? Of misschien wilt u gewoon een nieuwe sfeer in uw kamer met een nieuwe vloer.

Heeft u een oude parket vloer die verlijmd zit, dan kan het vaak tegen vallen om de vloer er uit te halen zonder goede  machine, of schade aan de ondervloer te krijgen zo als gaten of dat er stukken basis vloer mee komen ( Cementdekvloer) waar vervolgens veel reparatie kosten komen om het opnieuw te kunnen egaliseren van de bestaande vloer of niet kunnen frezen van een nieuwe vloerverwarming want daarvoor zal de vloer vlak moeten zijn.

Dannys vloeren heeft een turbo strippen's en frees machines voor  de bestaande vloer professioneel er uit te kunnen halen en zonder schade waardoor en weinig reparatie's uitgevoerd hoeven te worden. 

Elke vloer is anders en elke vloer is anders gelegd de ene met veel spijkers en weinig lijm of net andersom, wij komen dan ook altijd even kijken naar de houten verlijmde parketvloer op spaanplaat om zo een goede prijs indicatie te geven om de vloer te kunnen verwijderen eventueel afvoer kosten en ook zeer belangrijk om de locatie te zien en het werk.  

Wat voor vloeren verwijderen wij verlijmde Parketvloer of een verspijkerde Parketvloer, Marmoleum, Linoleum, Tapijt, Tegelvloeren, Gietvloeren en een troffel vloer laminaat en kurk eigenlijk bijna alles.

Verder voeren wij alles af en regelen dan ook eventueel containers en afvalbakken ook hebben wij een gekeurd systeem van Dryfast om deze in uw woning te plaatsen om stof vrij te kunnen werken.

Een verlijmde parketvloer verwijden met een spaanplaat onderlaag zijn de meest vervelende vloeren. Eerst zal de vloer compleet ingezaagd worden van links naar recht en van voor naar achter. Vervolgens zal er een turbostripper kleine machine van 270 kg de Parketvloer er uitbreken met deels spaanplaat, de spaanplaat is verlijmd en wordt voor 60% verwijderd de rest moet dan ook gefreesd worden om vervolgens weer op de basis vloer iets te kunnen plaatsen. 9 van de 10 vloeren zal dun uit geëgaliseerd moeten worden om vervolgens een nieuwe pvc vloer of parketvloer te kunnen plaatsen. 

Mocht u interesse hebben of u wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor het slopen/verwijderen van de oude vloer,  dan horen wij dit altijd graag en zullen dan een afspraak maken voor een bezichtiging van de vloer.

Heeft u misschien enkelen vragen voor dat u een nieuwe vloer gaat uitzoeken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Geldrop waar wij u graag te woord staan.

Kijk ook naar onze video, Vloer strippen met turbo stripper Wolff Danny's vloeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen.