Zonwering

Danny's Vloeren zorgt voor een fijn klimaat bij u binnen met raamdecoratie.

Zonweringen een breed assortiment.

Van houten jaloezie, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vlakgordijnen, borders, panelen, soft-style en lamellen van kunststof tot aluminium lamellen.

Zonweringen uitkiezen en plaatsen is maatwerk en het vooral het plaatsen is een nauwkeurig werkje. Wij komen dan ook altijd zelf langs om de zonweringen in te meten en de situatie te bekijken ( kosteloos.). Wij zullen dan samen met u bekijken welke zonwering het beste geplaatst kan worden en hoe we het gaan monteren.  Niet elke zonwering kan namelijk in elk raam. Je heb bijvoorbeeld te maken met maten van de bovenbak of dat het op de dag of in de dag wordt geplaatst. Of het bijvoorbeeld past met openslaande ramen.

Wij hanteren scherpe prijzen op alle zonweringen inclusief montage, Levertijd is afhankelijk van het soort zonwering ongeveer 3 weken.

Jaloezieën tot 4 meter breed

Elke jaloezie is te verkrijgen op verschillende maten dat loopt van 30 cm tot 4 meter, dus voor elke raam is er stoffering.

Ook te zien in onze showroom

Wij hebben een prachtige showroom waar wij dan ook veel verschillende en meest verkochten zonweringen hebben hangen.

Offerte aanvragen

Als u graag een prijs aanvraag wilt doen kunt u het beste hieronder naar offerte gaan om zo een aanvraag formulier in te sturen naar Danny's vloeren. Vervolgens zullen wij een afspraak inplannen om de zonweringen in te meten. Op basis van uw keuze van zonwering en de maten maken wij dan een offerte.

Wij hebben scherpe prijzen voor een hoge kwaliteit.

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan

Wij heten u welkom in onze showroom waar wij ook veel demo materiaal hebben en stalen voor uw keuze van de zonwering.